Development and assessment of an x-ray fluorescence system for in vivo studies[QC1]. - Jaafar, Wan Salwani (2009)
Pendarfluor sinar-X (XRF) yang merupakan satu teknik analisis unsur piawai dikaji bagi tujuan pengukuran unsur “in vivo”. Satu sistem XRF yang terdiri daripada sumber pengujaan,