Design Of A Microcontroller-Based Converter For 3-Phase Brushless DC Motor Drives - Mohd Nayan, Norkharziana (2009)
Dalam aplikasi industri dan peralatan perubatan, dapat dilihat kepentingan pengawalan peralatan atau mesin dengan memantau proses keluaran dan kawalan masukan daripada komputer.