Demonstration of antigenic and specific outer membrane protein(s) of acinetobacter baumann II - A.H.M. Shafiqul Islam, A.H.M. Shafiqul Islam (2009)
Acinetobacter baumannii dikenali sebagai bakteria penyebab penyakit nosokomial dan kebanyakannya adalah rintang terhadap pelbagai antibiotik.