An Analysis Of The Translation Of Metaphors In Hafiz's Selected Poems - Kazem, Youssefi (2009)
Kajian ini merupakan suatu usaha menyelidik penterjemahan metafora bagi puisi terpilih Hafiz. Kajian ini bertujuan menganalisis dan membandingkan penterjemahan metafora puisi terpilih Hafiz ke dalam bahasa Inggeris.