A Cross-Sectional Investigation Of Interlingual & Intralingual Errors Made By EFL Arab Jordanian University Students In The Use Of Prepositions In Their Writing [P1-1091]. - Tahaineh, Yousef Sharif Qasem (2009)
Kajian ini berhubung dengan penyiasatan rentas-silang tentang kesilapan penggunaan kata depan / preposisi dalam penulisan, dalam kalangan pelajar Arab EFL tahun satu, dua dan tiga di universiti-universiti di Jordan.