Kesan Pemodularan KeAtas Interasi Dan Konfugarasi Komponen-Satu Kaian Ilmiah. - Shariffuddin, Shafizan; Abdullah, Ahmad Baharuddin; Shuib, S (2005)
Firma pembuatan dan pengeluaran sentiasa bersaing dalam membangunkan teknologi yang mana boleh berupaya berobah dengan pantas selaras dengan kehendak pasaran yang mahukan produk dalam masa yang singkat pada harga yang murah.