Ciri laju-aliran jalan arteri : kajian kes di Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia [TE175. S961 2005 f rb]. - Haron, Suria (2005)

(untitled)
Kajian kehubungan laju aliran adalah penting untuk memahami keadaan lalu lintas bagi sesebuah sistem jalan raya dan merupakan satu keperluan asas dalam kejuruteraan lalu lintas.