A tacit health care knowledge explication info-structure using contrived knowledge acquisition and representation approaches. - Cheah, Yu-N (Universiti Sains Malaysia, 2004)
Projek ini telah menghasilkan suatu Info-Struktur Pengeksplikasian Pengetahuan Kesihatan Tersirat yang mampu mempero1ehi, menyimpan dan menyebarkan pengetahuan kesihatan tersirat untuk digunakan oleh para pakar dan doktor kesihatan supaya perkhidmatan kesihatan yang berkualiti dapat diberi secara berterusan.