Intelligent Tutoring System For Teaching Mathematics At A Distance. - Majid, Omar; Abdul Rashid, Nur'Aini
With the current advancement of technology, learning from outside the lecture hall is no longer abnormal. Students are able to learn new knowledge and communicate with lecturers from anywhere beyond borders. Dengan perkembangan teknologi IT terkini, proses pembelajaran di luar bilik kuliah bukan lagi menjadi perkara luarbiasa. Pelajar-pelajar universiti dapat menimba ilmu dan berkomunikasi dengan pensyarah tidak kira di mana mereka berada.