Ergonomics investigation on the effect of noise on human performance. - Mokhtar, Mohzani; Kamaruddin, Shahrul; Akhtar Khan, Zahid (Universiti Sains Malaysia, 2007)

(untitled)
Projek penyelidikan ini telah menumpukan kepada kesan-kesan bunyi bising di dalam kawasan industri kepada pekerja industri.