The design and implementation of the VRPML support environment. - Zamli, Kamal Zuhairi; Mat Isa, Nor Ashidi (Universiti Sains Malaysia, 2006)
Proses pembangunan penslan berkait rapat dengan turutan langkah yang mesti dilakukan oleh jurutera perisian untuk memenuhi matlamat kejuruteraan perisian. Untuk menghasilkan proses yang tepat dan lengkap, proses pembangunan perisian boleh dimodel dan dilari menggunakan bahasa pennodelan (PML) dengan dibantu oleh sistem proses bantuan (PSEE).