Purification ff carbon nanotubes produced from catalytic decomposition of methane. - Sharif Zain, Sharif Hussein; Mohamed, Abdul Rahman (Universiti Sains Malaysia, 2007)

(untitled)
Nanotiub karbon (CNTs) mempunyai banyak potensi dalam pelbagai bidang kerana sifat uniknya. Walaubagaimanapun, isu utama yang kekal tidak selesai ialah proses penulenannya.