Penghasilan Gentian a-A1203 Tulen bagi Aplikasi Komposit. - Mohamad, Hasmaliza (Universiti Sains Malaysia, 2008)

(untitled)
Penghasilan gentian a-A120 3 tulen dari aturan isopropoksida melalui kaedah sol gel telah dijalankan dan pengaruhnya dalam aplikasi komposit matrik logam telah dikaji.