Kesan Agen Pengkupel Multifungsi Titanat Terhadap Polipropilena Terisi Kalsium Karbonat. - Ariffin, Azlan; Mohd. Ishak, Zainal Arifin (Universiti Sains Malaysia, 2006)

(untitled)
Agen pengkupel titanat komersil iaitu Lica 12 yang dibekalkan oleh Kentrich Petrochemical telah digunakan dalam kajian ini untuk melihat kesannya terhadap PP berpengisi kalsium karbonat.