Potensi Penggunaan Serpai Kayu Sebagai Bahan Gantian Aggregat Kasar Dalam Campuran Konkrit [TP996.W6 M332 2008 f rb]. - Mohd Zain, Maria Zura (2008)

(untitled)
Penyelidikan intensif telah dijalankan untuk memahami potensi serpai kayu sebagai bahan gantian aggregat konkrit. Bahan buangan kayu dari tapak binaan telah dikitar semula untuk tujuan pemuliharaan alam sekitar.