Performance Evaluation Of Steel Slag As Natural Aggregates Replacement In Asphaltic Concrete [TA445.5. T314 2008 f rb]. - Teoh, Cherh Yi (2008)
Slag besi ialah salah satu bahan buangan industri yang dijadikan agregat pembinaan jalan raya. Penyelidikan ini dijalankan untuk mengkaji prestasi agregat slag besi sebagai bahan pembinaan jalan raya serta membandingkan prestasinya dengan agregat granit.