Hybrid Computational Intelligence Models With Symbolic Rule Extraction For Pattern Classification - Quteishat, Anas Mohammad Ali (2008)
Tesis ini adalah berkenaan dengan pembangunan model kecerdikan berkomputer hibrid bagi menangani masalah pengelasan corak.