Water Quality Characteristics Of Mengkuang Reservoir Based On Phytoplankton Community Structure And Physico-Chemical Analysis [TD370. M235 2008 f rb]. - Makhlough, Asieh (2008)
Kajian kualiti air ini telah dijalankan di Empangan Mengkuang, Pulau Pinang yang terletak di bahagian barat laut, Malaysia.