Fabrication Of Submicron HEMT Mushroom Gate Structure Using Electron Beam Lithography And Its Characterization - Yusof, Ashaari (2008)
Dalam kajian ini, struktur get HEMT dengan gatelength bersaiz 200 nm dan berprofil cendawan telah direkabentuk, difabrikasi dan dicirikan.