Effects Of Polystyrene-Modified Natural Rubber On The Properties Of Polypropylene / Polystyrene Blends - Sia, Choon Siong (2008)
SNR, yang mengandungi 25% Polistirena (PS) dan 75% getah mengikut jisim dan 80% daripada PS tergraf pada getah, telah disediakan dalam makmal.