Therapeutic Drug Monitoring Service In Malaysia : Current Practice And Cost Evaluation [RM301.9. E41 2008 f rb]. - Ahmed Abdelrahim, Hisham Elhag (2008)
Pemantauan drug terapeutik (TDM) telah dikenalpasti sebagai satu alat klinikal yang berguna dalam terapi drug. Walaupun ia telah bermula sejak tahun 1980an lagi di negara ini, hanya sedikit sahaja kajian yang telah dilakukan mengenainya.