Theoretical Studies Of Dielectric Susceptibility In Ferroelectric Thin Film [TA418.9.T45 S563 2008 f rb]. - Sia, Chen How (2007)
Kerentanan dielektrik bagi filem nipis ferroelektrik (FE) bawah peralihan fasa tertib kedua dikajikan dengan rangkakerja tenaga bebas Landau-Devonshire.