The Study Of Syntactic Avoidance Of The Written Production Of Persian University Students Majoring In Teaching English As A Foreign Language [LB2372.E5 M696 2008 f rb]. - Moghimizadeh, Reza Pasha (2008)

(untitled)
Kajian ini menyiasat satu strategi komunikasi yang dikenali sebagai “Strategi Pengelakan”. Mengelak merupakan satu strategi yang digunakan oleh mereka yang belajar bahasa kedua atau bahasa asing apabila mereka menghadapi masalah dalam komunikasi.