The Relationship Between Writing Competence, Language Profiency And Grammatical Errors In The Writing Of Iranian TEFL Sophomores [LB2372.E5 F252 2008 f rb]. - Fatemi, Mohammad Ali (2008)
Kajian yang mengkaji hubungan antara kompetensi penulisan, kemahiran bahasa dan kesalahan tatabahasa di penulisan dalam kalangan pelajar TEFL Iran tahun dua ini dilaksanakan dalam dua fasa.