Design And Performance Of Laser Structures Based On Group III-Nitrides [QC689.55.S45 T363 2008 f rb]. - Thahab, Sabah Mresn (2008)
Simulasi peranti bagi ciri elektrik, optik dan terma diod-diod laser (LDs) berasaskan GaN telah dikaji. Bagi laser-laser sedemikian adalah susah memperolehi lapisan penutup-p yang mempunyai ketebalan yang mencukupi,