The Optimum Combination Of Local Searches For Genetic Operators In Memetic Algorithm For The Space Allocation Problem [QA9.58. S624 2008 f rb]. - Chandrakaisan, Sivarenuka Devi (2008)

(untitled)
Dalam tesis ini, kami membuat penyelidikan mengenai pengagihan ruang di universiti. Kajian ini memfokus kepada pengagihan ruang dalam penyediaan jadual waktu.