Contraceptive Choice Among Married Women In Guizhou Province : Socio-Cultural And Relationship Factors [HQ766.5.C6 L926 2008 f rb]. - Lu, Weiqun (2008)
Kajian ini menganalisis perbezaan ketara dalam amalan perancangan keluarga dan tren di daerah Guizhou berbanding dengan daerah lain di negara China walaupun terdapat hanya satu polisi yang sama bagi seluruh negara,