The Influence Of Gallium Addition On The Properties Of Sn3.0Ag0.5Cu Lead Free Solder [TD799.85. F146 2008 f rb]. - Zakaria, Mohamad Fadley (2008)
Kajian ini menekankan ke atas kesan penambahan gallium (Ga) ke atas sifatsifat fizikal, mekanikal dan metalurgi bagi pateri bebas plumbum Sn3.0Ag0.5Cu (berdasarkan peratus berat).