The Impact Of Principal's Transformational Democratic Leadership Style On Teachers' Job Satisfaction And Commitment [HD57.7. C514 2008 f rb]. - Cheah, Lee Hwa (2008)

(untitled)
Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa kepimpinan autokratik klasik tidak memadai untuk memimpin sekolah ke arah reformasi dan kemajuan pendidikandalam era perubahan terkini.