Variations In Tooth Size, Dental Arch Dimensions And Shape Among Malay School Children. - Hussein, Khalid Waleed (2008)
Nisbah saiz gigi merupakan satu cara diagnostik yang sah untuk membuat andaian tentang hasil rawatan dan ia juga dapat mengurangkan keperluan untuk membuat diagnostik untuk kes-kes yang rumit.