Transportation Optimization Model Of Palm Oil Products For Northern Peninsular Malaysia. - Ibrahim, Shamsudin (2008)
Dalam tesis ini, model matematik pemprograman integer telah dibangunkan untuk menyelesaikan masalah pengangkutan minyak sawit mentah dan isirong sawit di Utara Semenanjung Malaysia.