Transformation Of Goverment-Linked Companies (Glcs) In The Period 2001-2006 : The Case Of Sedcs In The Housing Sector. - Lai, Shuw Wei (2009)
Di Malaysia, perusahaan awam telah digunapakai dengan meluas sejak 1969 dalam mencapai objektif-objektif sosioekonomi dan penyusunan semula masyarakat.