The Practice Of Parenteral Nutrition In Malaysian Hospitals [RM224. A327 2008 f rb]. - Albatani, Riyadh Abdul Omar (2008)
Nutrisi Parenteral (PN) telah diamalkan di Malaysia semenjak tahun 1986. Satu tinjauan terdiri daripada 41 soalan tentang perkhidmatan PN telah dijalankan untuk menilai amalan nutrisi parenteral di hospital di Malaysia.