Tahap Kesampaian Bantuan Kewangan Dan Kredit Kerajaan (BKKK) Terhadap Prestasi Perusahaan Kecil Dan Sederhana (PKS) Bumiputera Di Kedah [HD2346.M2 R224 2008 f rb]. - Abu Bakar, Mohamad Rashid (2008)
Perusahaan kecil dan sederhana (PKS) telah memainkan peranan penting dalam pembangunan ekonomi negara. Menyedari kepentingan peranan tersebut, berbagai dasar dan program sokongan telah dibangunkan oleh kerajaan bagi meyokong pembangunannya yang melibatkan berbagai kementerian dan agensi.