The Adsorption Of Fatty Acids Using Metal Silica Complexes From Rice Husk Ash [QP752.F35 C559 2008 f rb]. - Chua, Joo Hann (2008)
Co (II), Ni (II), Cu (II) dan Zn (II) telah berjaya dipadukan ke dalam silika daripada abu sekam padi melalui proses sol-gel untuk menghasilkan penjerap RHA-Co, RHA-Ni, RHA-Cu dan RHA-Zn masing-masing.