Studies On Prospect Of Curcumin As An Analytical Reagent For Aluminium. - Zhu, Qing Gong (2009)
Kajian ini melaporkan kemungkinan menggunakan kurkumin (Cur) sebagai ligan dalam pengekstrakan cecair-cecair aluminum (Al).