Simulation Of Generation, Propagation And Runup Due To The 26 December 2004 Andaman Tsunami. - Kew, Lee Ming (2009)
Tsunami Andaman 26 Disember 2004 telah membawa kesengsaraan kepada komuniti yang tinggal di kawasan persisiran pantai yang terjejas.