Risk Assessment Of Hazardous Chemicals : Case Study In Chemistry Research Laboratories Of USM - Mohamed, Maazza Yousuf Abdullah (2008)
Kajian ini telah dijalankan bagi menilai risiko berkaitan pendedahan para pelajar ijazah tinggi terhadap enam belas jenis bahan kimia berbahaya dalam makmal penyelidikan kimia dalam salah sebuah institut pengajian di Malaysia.