A Study Evaluating Medication Use Practices And Extent Of Drug Wastage Among Female Students At Universiti Sains Malaysia [RC564. B114 2008 f rb ]. - Ali Babiker, Sohair Eltayeb (2008)
Pembaziran ubat merupakan satu bebanan ke atas sistem perkhidmatan kesihatan di Universiti Sains Malaysia. Ia bukan sahaja meruncingkan kos kewangan tetapi juga menyumbang kepada penambahan risiko kesihatan.