Removal Pf SO2 And No From Simulated Flue Gas Using Rice Husk ASH/Cao/Ceo2 Sorbent. - Irvan Dahlan, Irvan Dahlan (2009)
Tujuan kajian ini adalah untuk menghasilkan bahan serap daripada abu sekam padi untuk penyingkiran serentak sulfur dioksida (SO2) dan nitrogen oksida (NO).