Purchase Intention Of Distance Learning Student Towards Proton Brand's Car : Product Cues, Attitude And Ethnocentrism. - Hashim, Noor Azmi (2008)
Peranan niat kelakuan membeli adalah mustahak kepada pemasar untuk memastikan kejayaan sesebuah organisasi. Oleh itu, tujuan penyelidikan ini adalah untuk menentukan faktor-faktor yang mempengaruhi niat kelakuan membeli dari perspektif pelanggan.