Processing And Pelletizing Of Low Grade Malaysian Iron Ore. - Belhaj, Hatem H. (2008)
Kajian telah dilakukan ke atas bijih besi bergred rendah yang diperoleh daripada KSG Resources (M) Sdn. Bhd. Sungai Temau, Pahang, Malaysia.