Preparation And Characterization Of Opaque Dental Porcelain Powder As A Filler In Denture Base Poly (Methylmethacrylate). - Asam M.A., Abudalazez (2008)
Serbuk porselin gigi legap sebagai bahan pengisi seramik dimasukkan ke dalam matriks PMMA untuk mengkaji komposit yang terhasil dari segi sifat fizikal, mekanikal, terma, persekitaran dan radiopasiti serta menilai kesesuaiannya digunakan sebagai bahan restorasi gigi.