Physico-Chemical And Organoleptic Evaluations Of Wheat Bread Substituted With Different Percentage Of Pumpkin Flour (Cucurbita Moschata) [TP435.W48 S451 2008 f rb]. - See, Ean Fang (2008)
Objektif kajian ini adalah untuk mengkaji sifat-sifat fiziko-kimia dan penilaian sensori roti tepung gandum yang digantikan dengan tepung labu (PF) pada peratusan yang berbeza (kawalan, 5%, 10% dan 15%).