Perkembangan Dan Perubahan Persembahan Bangsawan Di Sarawak, 1914 – 2004. - Abdullah, Nur Afifah Vanitha (2009)
Tesis ini mengkaji perkembangan dan perubahan persembahan Bangsawan di Sarawak sejak tahun 1914 hingga 2004 dengan mengaplikasi “teori persembahan” sebagai kerangka analisis.