Studies On Mechanical Properties Of Poly (Methyl Methacrylate) And Poly (Methyl Methacrylate) - Modified Natural Rubber Blend [TA455.P58 Y25 2008 f rb]. - Yap, Gay Suu (2008)
Thesis ini menyelidik aspek parameter yang terlibat semasa pengadunan polimer (pencampuran lebur) poli(metal metakrilat) (PMMA) dengan getah asli terubahsuai PMMA (MNR).