Securing Financial Resources For Small And Medium Contracting Firms In Malaysia [HD2346.M2 L366 2008 f rb]. - Lau, Anna Siew Lin (2008)
Penyelidik dalam bidang perusahaan kecil dan sederhana (PKS) sering mendalilkan bahawa PKS mempunyai criteria seperti kekurangan modal dan tidak mendapat pembiayaan perkembangan yang setaraf.