Pasaran Modal Islam : Analisis Fiqh Terhadap Asas Pembentukan Instrumen Dan Kriteria Penilaian Status Sekuriti Oleh Majlis Penasihat Syariah Suruhanjaya Sekuriti - Abu Bakar, Azizi (2009)
Pasaran Modal Islam bukanlah merupakan tajuk perbincangan yang telah dikupas sejak lamanya dalam perundangan Islam, sebaliknya merupakan persoalan yang baru.