Optimization Strategies Of Electrode Arrays Used In Numerical And Field 2D Resistivity Imaging Surveys. - Alfouzan, Fouzan Ali (2008)
Tesis ini membentangkan kaedah baru untuk memilih satu set susunatur yang akan memberi maklumat sub-permukaan yang maksimum menggunakan survei pengimejan elektrik 2D untuk pengukuran empat elektrod yang terhad.