Optimization Of Jackfruit Seed (Artocarpus Heterophyllus LAM.) Flour And Polydextrose Content In The Formulation Of Reduced Calorie Chocolate Cake - Mohd Amin, Siti Faridah (2009)
Kek rendah kalori dihasilkan menggunakan program metodologi permukaan respon (RSM) dengan menggantikan sukrosa dengan 11% polidekstrosa dan tepung gandum dengan 16% tepung biji nangka.